Majoittuminen kouluilla keskiviikkoillasta sunnuntaihin.
Majoitus tapahtuu Kokkolan alueen kouluissa. Koulut ovat valvottuina koko turnauksen ajan.
Majoituspaikkojen ovet ovat kiinni (Hiljaisuus) 22.00 - 06.30, jolloin eteisaulassa on vartiointi.
Mukaan otettava varustus: patja (suositus max. 90 cm), makuupussi ja tyyny.
Majoitusvastaavat:
Tiina Peltoniemi 050-5509770
Jonne Sandberg 044-7809093
Keskiviikkona cup-keittiö tarjoaa iltapalan, tämä tilataan etukäteen (Kiviniityn koulu).
Ruokailukoulut (koulut jaetaan majoitusten mukaan):
Torstaista sunnuntaihin tarjoillaan aamupala, lounas ja päivällinen (sunnuntaina lounas Kiviniityn koululla, sunnuntaina ei päivällistä).
10.30 -14.30 LOUNAS Tonnikalapasta, jäävuorisalaatti, raejuusto, tomaatti, kurkku, leipä, voi, maito
15.30 -20.00 PÄIVÄLLINEN Broilerikeitto, leipä, voi, maito
10.30-14.30 LOUNAS Jauhelihakastike, täysjyväpasta, leipä, voi, maito, salaattisekoitus, ananas, tomaatti, raejuusto
15.30-20.00 PÄIVÄLLINEN kinkkukiusaus, porkkanaraaste, leipä, voi, juusto, maito
10.30 -14.30 LOUNAS Broilerikastike, riisi, jäävuorisalaatti, persikka, tomaatti, kurkku, leipä, voi, maito
15.30-20.00 PÄIVÄLLINEN Jauhelihakeitto, leipä, voi, maito
10.30 -16.00 LOUNAS Jauhelihalasagnette, salaattisekoitus, tomaatti, kurkku, leipä, voi, maito
Inkvartering sker i skolor från onsdag kväll till söndag.
Inkvarteringen sker i skolor i Karleby med omnejd. Skolorna är övervakade under hela turneringen. Inkvarteringsskolornas dörrar är stängda klo. 22.00 - 06.30, bevakning i aulan.
Ta med: madrass (90 cm), sovsäck och dynvar.
Ansvarspersoner för inkvarteringen:
Tiina Peltoniemi 050-5509770
Jonne Sandberg 044-7809093
På onsdag bjuder cupköket på kvällsmåltid, detta måste beställas i förväg (Stenängens skola).
Matställen (är indelade efter boende):
Från torsdag till söndag serveras frukost, lunch och middag (lunch på söndag serveras endast vid Stenängens skola).
06.30-09.00 FRUKOST Gröt, bröd, smör, pålägg, grönsaker, ägg, mjölk, kaffe, te
10.30 -14.30 LUNCH Tonfiskpasta, grynost, isbergssallad, tomat, gurka, bröd, smör, mjölk
15.30 -20.00 MIDDAG Kycklingsoppa, bröd, smör, mjölk
06.30-09.00 Frukost gröt, bröd, smör, pålägg, grönsaker, mjölk, kaffe, te, ägg
10.30-14.30 LUNCH Köttfärssås, fullkornspasta bröd, smör, mjölk, sallads blandning, ananas, tomat, grynost
15.30-20.00 MIDDAG Skinkfrestelse, morot, bröd, smör, ost, mjölk
06.30-09.00 FRUKOST Gröt, bröd, smör, pålägg, grönsaker, mjölk, kaffe, te
10.30 -14.30 LUNCH Kycklingsås, ris, isbergssallad, persika, tomat, gurka, bröd, smör, mjölk
15.30-20.00 MIDDAG Köttfärssås, bröd, smör, mjölk
07.00-09.00 FRUKOST Gröt, bröd, smör, pålägg, grönsaker, mjölk, kaffe, te
10.30 -16.00 LUNCH Köttfärslasagnette, salladsblandning, tomat, gurka, bröd, smör, mjölk
ACCOMMODATION AND FOOD
ACCOMMODATION
Accommodation is arranged in schools from Wednesday evening to Sunday.
Accommodation is in schools located in the area of Kokkola. Schools are guarded during the whole tournament. The doors will be closed from 10 pm to 6.30 am (silence) with guard in the entrance.
Inquiries:
Tiina Peltoniemi 050-5509770
Jonne Sandberg 044-7809093
KITCHEN
On Wednesday, the cup kitchen offers an evening meal, this must be ordered in advance (Kiviniity school).
Catering schools (schools are divided according to accommodation):
From Thursday to Saturday; breakfast, lunch and dinner. On Sunday breakfast and lunch (no dinner on Sunday).
MENY
THURSDAY
06.30-09.00 BREAKFAST porridge, bread, butter, fruit, cold cuts, milk, coffee, tea, egg
10.30-14.00 LUNCH ground meat sauce, whole grain pasta, salad, bread, butter, milk
15.30-20.00 DINNER chicken soup, bread, butter, milk
FRIDAY
06.30-09.00 BREAKFAST Porridge, bread, butter, fruit, cold cuts, milk, coffee, tea, egg
10.30-14.00 LUNCH Tuna pasta, bread, butter, milk, salad
15.30-20.00 DINNER Minced meat soup, bread, butter, milk, juice
SATURDAY
06.30-09.00 BREAKFAST porridge, bread, butter, cold cuts, milk, coffee, tea, egg
10.30-14.00 LUNCH Chicken sauce, rice, bread, butter, milk, juice, salad
15.30-20.00 DINNER Ham temptation, salad, bread, butter, milk
SUNDAY
07.00-09.00 BREAKFAST Tea, porridge, bread, butter, cold cuts, milk, coffe, egg
10.30-16.00 LUNCH Lasagnette, bread, butter, milk, juice, salad